Helyi közélet

2016.12.19. 09:20

Nem ismeretlen A Főfőnök Nyíregyházán! Vidám bérlettel Ön is megnézheti!

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház az évad második felében tűzi műsorára A Főfőnök című előadást, amely garantáltan nem hagyja mozdulatlanul a rekeszizmokat.

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház az évad második felében tűzi műsorára A Főfőnök című előadást, amely garantáltan nem hagyja mozdulatlanul a rekeszizmokat. A darab azonban már nem ismeretlen a nyíregyházi színházrajongók számára, hiszen 2011-ben a VIDOR Fesztiválon díjat nyert ez az előadás, melyet akkor a Radnóti Színház hozott el ide. Az idén Koltai M. Gábor álmodja színpadra a művet a nyíregyházi teátrum kamarájában. A rendező nevét már jól ismerhetik, hiszen olyan előadásokat rendezett már itt, mint az Orosz Lekvár, a Balta a fejbe, vagy az Énekes madár című darab, mely XIV. Pécsi Országos Színházi Találkozón díjat is nyert.

Az előadást most megtekintheti Vidám Bérlettel is, mellyel emellett kacaghat a Függöny fel! sztoriján, együtt izgulhat a Castel Felice sorsa miatt és élvezheti a Hello, Dolly! című előadás fülbemászó dallamait is.

A bérlet megvásárolható online is: http://moriczszinhaz.jegy.hu/seasonticket.php

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában