Az oldalára borult egy nyerges vontató Kocsordon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Biriben, a Fő utcában. A jármű vezetője megsérült. A szakolyi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az oldalára borult és két beton villanyoszlopot is megrongált egy kábelkötegeket szállító nyerges vontató vasárnap éjszaka a 49-es számú főúton, Kocsord belterületén. A járműben ketten utaztak, őket a mátészalkai hivatásos tűzoltók szabadították ki. A tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, majd a tűzoltódaru segítségével a járművet kerekeire visszaállították.

Felborult egy rakomány nélküli nyerges vontató hétfőn reggel Dombrádnál, a Tiszatelek felé vezető úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodik, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés