Sport

2016.09.11. 20:59

Nyíregyházi SN - Húsz gól elég volt a győzelemhez

Nyíregyháza - A Nyíregyházi SN csapata mindkét arcát megmutatta a bajnoki nyitányon.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi SN csapata mindkét arcát megmutatta a bajnoki nyitányon.

Ugyan a meccs elején egy ide, egy oda volt, aztán beindult nyíregyházi együttese és az első félidő alapján úgy nézett ki, hogy simán nyeri a második vonalbeli férfi kézilabda bajnokság nyitányát. Az új beállós Sándor Ákos gólerős volt és jól szolgálta ki társait, Oláh Zoltán a cserepadról belépve két hetes is kivédette, így 4-4 után megléptek a nyíregyháziak 11-4-re. Azt követően is jól játszottak a házigazdák és megnyugtató előnnyel mehettek szünetre.

A második félidőben egy ideig nem volt gond, aztán 19-9 után egyre több hiba csúszott be a hazaiak játékába. Gond volt a védekezéssel de még inkább a támadásokkal, így aztán egyre olvadni kezdett az előny. A játék visszaesésben nyilván szerepe volt annak is, hogy egy kivétellel valamennyii nevezett játékos pályára lépett. A lelkes szentmiklósiak küzdöttek, hajtottak. Egy kiállítás után a zsűriasztalt és a vendégek között nagy vita volt, szerencsére ez a kényszerszünet jó volt arra, hogy a hazaiak valamelyest rendezzék a sorokat . A nyitányon mindkét arcát megmutatta a nyíregyházi alakulat, az első félidőben a jót, a szünet után a rosszat. Szerencsére ez most így is elég volt a győzelemhez.

Nyíregyházi SN-Törökszentmiklósi Székács 20-18 (14-6)

Continentál Aréna, 200 néző. v.. Bujdosó, Mihály.

Nyíregyházi SN: Gadnai - Nagy Cs. 1, Kurbely, Sándor 5, Varga L. 3/2, Kaplonyi 3, Vasas 3. Csere: Oláh (kapus), Bécsi, Braun, Erdős, Urbán 1, Pánczél, Illés 4, Leiter. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 2/2, illletve 7/5. Junior: 49.13

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!