Az osztálytársai gyűjtenek pénzt a lakástűz túlélőjének

Akt.:
lakástűz Nyíregyházán
lakástűz Nyíregyházán - © fotó: KM
Nyíregyháza – A múlt hét pénteki, Petőfi utcai lakástűz túlélőjének, K. Viktóriának gyűjtöttek adományokat az osztálytársai a Kossuth téren.

A kezdeményezésre széleskörű lakossági összefogás valósult meg, amellyel a nyíregyháziak együttérzésükről és támogatásukról biztosították a fiatal lány nevében gyűjtőket.

Az önkormányzat átmeneti települési támogatással nyújt segítséget, illetve a 11744003-15402006-13980005 számú, OTP Banknál vezetett önkormányzati alszámlára várja K. Viktória megsegítésére a pénzadományokat, amelyet kizárólag a kedvezményezett fiatal részére fizetnek majd ki.– Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala –


Sokan húznának hasznot a tragédiából

Többen is megpróbálnak hasznot húzni a nyíregyházi lakástűzből, és a tragédiát túlélő lány nevében gyűjtenek pénzt. tovább »

Megrohamozták a Kossuth teret az adományozók

Nyíregyháza – Szerdán kora délelőtt hatalmas csomaghegy körül találkoztunk azokkal a lányokkal, akik korábban osztálytársaik voltak a múlt pénteki tragikus tűzeset túlélőjének, Vikinek. tovább »

A lakástüzet túlélő lánynak gyűjtenek

Nyíregyháza – A Petőfi utcában történt lakástűz túlélőjének, a 20 éves Vikinek gyűjtenek szerdán, a Kossuth téren. tovább »

Nyíregyházi lakástűz – Hat lakásban továbbra sincs áram a Petőfi utcában

Nyíregyháza – Hat lakásban nincsen áram abban a Petőfi utcai társasházban, ahol a negyedik emeleti lakás kiégett péntek este. Gázszolgáltatás viszont még napokig egyáltalán nem lesz. tovább »

Nyíregyházi lakástűzben megsérült fiú állapota súlyos, de stabil

Nyíregyháza – A péntek esti nyíregyházi lakástűzben megsérült kisfiú égési és töréses sérüléseket szenvedett, illetve sokkot kapott – tájékoztatta portálunkat Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház sajtóreferense. tovább »

Altatásban tartják a zuhanásban súlyosan megsérült gyereket

Nyíregyháza – Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kisgyerek, akit nagynénje a nyíregyházi lakástűzből úgy próbált kimenteni, hogy a gyerekkel együtt ugrott ki a péntek este kigyulladt társasház negyedik emeleti lakásából. Az asszony a helyszínen meghalt. tovább »

A megsérült gyermek nagynénje vetette magát a mélybe az unokaöccsével a nyíregyházi lakástűzből

Nyíregyháza – Egy nő az unokaöccsét karjában tartva ugrott ki annak a nyíregyházi társasháznak a lakásából, amely péntek este gyulladt ki; az asszony meghalt, a gyermek súlyosan megsérült a zuhanásban – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. tovább »

Társasház lakása gyulladt ki Nyíregyházán, egy ember meghalt

Nyíregyháza – Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Nyíregyházán a Petőfi utcában, a lángok elől menekülve két ember kiugrott a lakásból, egyikük meghalt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek este az MTI-vel. tovább »
hirdetés