Az Újfehértó nyerte a rangadót

Az Újfehértó nyerte a rangadót
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport 9. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Újfehértó–Kemecse 3–1 (1–1)

Újfehértó, 150 néző, v.: Takács Á.

Újfehértó: Piskóti R. – Karaffa I., Fülöp G., Szilágyi Á. (Urr D.), Kántor T., Veres D. (Pallai B.), Dénes K., Zámbó D., Tóth Sz. (Csizmarik Á.), Potyók J., Mogyorósi Á. Játékos-edző: Szilágyi Ákos.

Kemecse: Szabolcsi M. – Bárány T., Márton P., Pap M., Sándor D., Brondics P., Horváth N., Hokk Á., Hornyák M. (Babják Cs.), Hokk B., Szathmári D. (Balázsi P.). Edző: Borza László.

Gól: Szilágyi Á., Dénes K., Mogyorósi Á., illetve Pap M. Ifi: 2–1.

Szilágyi Ákos: – Elsősorban szeretnék az ificsapatnak gratulálni, amiért legyőzte a listavezetőt. A mérkőzés elején volt némi zűrzavar a védekezésünkben, majd rendeztük a sorokat, játékban és a küzdőszellemet tekintve is felülmúltuk a Kemecsét.

Borza László: – Gratulálok az Újfehértónak. Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, de nem éltünk a lehetőséggel, a szünet után megérdemelten szerzett vezetést a hazai csapat, majd hátrányban kockáztattunk, de kontrából újabb gólt kaptunk.

KM

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
hirdetés