Az újonc mezőny színe-java indul Nyírbátorban

Az újonc mezőny színe-java indul Nyírbátorban
Nyírbátor – A fiú és lány asztaliteniszők húszak bajnokságát a sportcsarnokban rendezik a hétvégén.

A serdülők után az újonc asztaliteniszezők számára is Nyírbátorban rendezik meg az országos húszak bajnokságát, de ezúttal nemcsak a fiúk lesznek érintettek, hanem a lányok is.

Ennek megfelelően a helyszín is változik, az ötven induló (valójában nemenként huszonöten állnak asztalhoz) miatt a sportcsarnokban, kilenc asztalon rendezik a mérkőzéseket.

Két hete a serdülőknél sokat számított a hazai pálya Molnár Dávid számára, hiszen megnyerte a viadalt, a szombat-vasárnapi viadalon viszont csak a lányoknál lesz megyei jelenlét. A toronymagas esélyes a NAC Nyíregyháza játékosa, Laskai Írisz, aki háromszoros magyar bajnok és Európában is meghatározó tagja a korosztályának. Klubtársa, Magera Gréta is ott lesz a mezőnyben. A nyírbátori színeket Tölgyes Dorottya képviseli, ő bármikor képes meglepetésre, akár Laskait is megszorongathatja. A negyedik szabolcsi indulót pedig a harmadik klub, az Apagy SE adja, ugyanis Hanustyák Fanni a tartaléksorból előrelépve indulhat a korosztály egyik legrangosabb versenyén, ha úgy tetszik, ünnepén.
hirdetés