Az ünnepség tovább erősítette a jó kapcsolatokat, a közösséget

Egy mindenkiért, mindenki Nyírpazony jó híréért!
Egy mindenkiért, mindenki Nyírpazony jó híréért! - © Fotó: magánarchívum
Nyírpazony – Nagyközségünkben, Nyírpazonyban több mint 160 hölgy ünnepelt együtt a nőnapon a helyi önkormányzat támogatásával, a Nyírpazonyi Nők Klubja szervezésében. A meghívottak egytől egyig községünkben dolgoznak valamelyik intézménynél, szolgáltató cégnél, civil szervezetnél. Örömteli volt azokkal ünnepelni, akik egész évben lelkiismeretesen munkálkodnak azért, hogy településünk még szebb, élhetőbb és sokoldalúbb legyen.

Az együtt töltött nőnapi este is hozzájárult a kapcsolatok erősödéséhez, a közösségi életünk további fejlődéséhez. A Nyírpazonyi Nők Klubjának 15 éves működése alatt miniszter vendége még sosem volt, ám ezúttal ellátogatott hozzánk, és kedves szavakkal, virágokkal köszöntötte a hölgyeket dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a közös nőnapi ünnepségen.

Gerome volt a meglepetés

Dubay László polgármester verssel fejezte ki elismerését a lányoknak, asszonyoknak, nagymamáknak. Meglepetésvendégünk, a párizsi Gerome örökzöld slágereket, musicalrészleteket adott elő, majd kötetlen beszélgetéssel, vidáman és tartalmasan zárult az este. Köszönöm a segítők, támogatók, klubtagok munkáját!

– Ungvári Sándorné elnök, Nyírpazonyi Nők Klubja –
hirdetés