Az utcán ordibált, aztán a polgárőrökkel ordibált, majd a rendőrökkel – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Az utcán ordibált, aztán a polgárőrökkel ordibált, majd a rendőrökkel – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse vett szabálysértési őrizetbe egy 30 éves magyi lakost, aki 2015. október 30-ára virradóan egy leveleki presszó elől tulajdonított el egy lezáratlan kerékpárt. A rendőrök a lopott biciklit lefoglalták, és visszaadják a tulajdonosnak.

Tiszavasváriban a városi rendőrkapitányság járőrei 2015. október 30-án fogták el B. Zoltán 34 éves helyi lakost. A férfit azért körözték, mert nem kezdte meg a garázdaság vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését.

Egy gyürei presszóban, majd az utcán ordibált egy helyi lakos 2015. október 30-án. Először a polgárőrök próbálták jobb belátásra bírni, de velük szemben is agresszívan viselkedett, ezért kihívták a rendőröket. Mivel a 39 éves férfi az egyenruhások felszólítására sem hagyta abba cselekményét, előállították a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra, és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés