Az X-Faktor stábja meghallgatást tart Nyíregyházán!

Akt.:
Az X-Faktor stábja meghallgatást tart Nyíregyházán!
Nyíregyháza – Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el a Brick House Karaokeba! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz… Nevezd be őt!

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után 2017-ben lehet, hogy az az énekes vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a nyíregyházi meghallgatáson!

Március 17-én, pénteken este 8 órától ugyanis a nyíregyházi Brick House karaoké bárban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a nyíregyházi casting eseményénél, valamint a +36-30-364-3500-ás telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

A műsorra az RTL Klub oldalán, illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben is lehet jelentkezni.
hirdetés