Azért hab is legyen a tortán

Szombaton délután fél öttől rangadó lesz a nyíregyházi stadionban.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján kijár a jelző, hiszen az NB II. Keleti-csoportjában a második helyen tanyázó Nyíregyháza Spartcaus a harmadik Orosházát fogadja. A Szpari legutóbb Cegléden kasszirozta be a három pont, a békésiek otthonukban 4–1-re gyűrték le a kislokit.

– Amit a hétre terveztünk, azt megvalósítottuk-kezdte a mérkőzés előtti beharangozóját Brekk János, a Szpari vezetőedzője. – Úgy gondolom, hogy Cegléden felállítottunk egy mércét, ami alá nem mehetünk. Szombaton két kötelező lesz, győzni és hajtani! Amennyiben ez közönségszórakoztató játékkal is párosul, akkor az a hab lesz a tortán. Természetesen nem becsüljük le ellenfelünket, hiszen nem véletlenül állnak mögöttünk a tabellán. Bírunk a szükséges információkkal az orosháziakról, előrejátékban nagyon lendületesek de szombaton , miként minden meccsen mi akarjuk irányítani a játékot. Nekünk kell nyomás alatt tartani az ellenfelet, az ő térfelükön kell játszanunk és ki kell használni az adódó lehetőségeket.


Lehetőség a fiataloknak

– Újabb sérültünk nincs, viszont Batizi Pócsi Balázs hiányzik, mert a korosztályos válogatottal vesz részt egy szerbiai tornán. Marad a legutóbbi kezdőcsapat, egyébként sem vagyok híve annak, hogy ellenféltől függően változtassak a kereten, vagy a szerkezeten. A mi játékunk a fontos, azt kell megvalósítani ellenféltől függetlenül. Természetesen sérülés, vagy nagy formahanyatlás miatt lehet majd változás, ám ezt most semmi sem indokolja. Amennyiben az eredmény úgy alakul, akkor a kispadon ülőknek, elsősorban a fiataloknak szeretnék lehetőséget adni – így Brekk János.

A mester pénteken délután még edzést vezényelt a csapatnak, szombaton pedig jön az újabb előadás, amelyen természetesen a szurkolók is a három pont itthon tartását várják Bajzátéktól.

– Mán László –

hirdetés