Azért nem került börtönbe a pedofil, mert apa akar lenni

Richard Arrowsmith
Richard Arrowsmith
Nagy-Britannia – Családot szeretne alapítani Richard Arrowsmith, aki 137 ezer képet és 4336 videót őrízgetett a számítógépén, amiken többnyire 4 éves gyermekeket szexuálisan bántalmaztak, ezért a bíró csak felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a férfira.


A férfi egyébként teljes mértékben együttműködött a bírósággal: rögtön bűnösnek vallotta magát, ugyanakkor kiderült, se nem készített, se nem terjesztett pedofil felvételeket. A büntetése magában foglal 160 óra közmunkát, azt, hogy nem hagyhatja el az otthonát este 7 és hajnali 5 óra között, valamint felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára.

A per alatt az ügyvédje azzal védekezett, hogy Arrowsmith-nak szerető felesége van, és családot akar alapítani, szeretne saját gyereket – ez hatotta meg különösmód a bírót.

Forrás: borsonline.hu

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés