“Azóta sem tudjuk mi történhetett vele, biztos valami rövidzárlat” – Tovább dolgozhat a nyírcsaholyi postás

Akt.:
“Azóta sem tudjuk mi történhetett vele, biztos valami rövidzárlat” – Tovább dolgozhat a nyírcsaholyi postás
© Fotó: police.hu
Nyírcsaholy – Mint arról korábban beszámoltunk, 300 óra közmunkát kapott büntetésül az 1 millió forintot sikkasztó nyírcsaholyi postás. Az ügyészség is úgy ítélte meg, hogy K. Gyula a továbbiakban nem veszélyes a társadalomra, így ha minden forintot visszafizet és ledolgozza a 300 óra közmunkát.

– A bíróság a büntetés kiszabása során enyhítő körülményként értékelte azt, hogy a férfi a kár egy részét megtérítette, illetve vállalta, hogy a további összeget részletekben visszafizeti a posta részére. Az ítélet ellen az ügyészség sem fellebbezett, így jogerős – mondta a Borsnak dr. Torma Attila a Nyíregyházi Járásbíróság szóvivője.

Hogy pontosan milyen közmunkát kell végeznie a postásnak, csak később derül ki, de a legvalószínűbb az utcaseprés és szemétszedés.

A nyírcsaholyi postást a szakmájától sem tiltották el, így ha lerótta a büntetését, visszatérhet a megszokott életéhez. Mindenesetre a férfi kerüli az eset óta a nyilvánosságot, a falubeliek szerint nem nagyon mutatkozik, és arra gondolnak, hogy biztos szégyelli magát a történtek miatt.

– Azóta sem tudjuk mi történhetett vele, biztos valami rövidzárlat! – vélekedett az egyik szomszédja a Borsnak.

Forrás: borsonline.hu


trona
Dőlni fogsz a röhögéstől, ha megnézed a direkt félreszinkronizált Trónok harcát: Westerosban éhínség van, így mindenki azzal van elfoglalva, hogy élelemhez jusson. Mindenki máshogy próbálkozik... Királyvárban és Zúgóban például új receptekkel kísérleteznek. Jon Snow-t újabban csak Joint Slow néven i...
hirdetés