Azt hinnéd, hogy kamu, de nem! Megindult a szülés, mentőt hívott, de közben még elugrott a boltba

Akt.:
Azt hinnéd, hogy kamu, de nem! Megindult a szülés, mentőt hívott, de közben még elugrott a boltba
© Illusztráció: ÉM-archív
Pécs – Ha nem maga az Országos Mentőszolgálat osztja meg a sztorit, talán el sem hisszük… A pécsi mentősök egy kabaré kellős közepén találták magukat.

Megindult a szülés egy pécsi asszonynál aki ekkor azonnal tárcsázta a mentőket – írja az Országos Mentőszolgálat. – A mentésirányító a pécsi kiemelt mentőegységet riasztotta a helyszínre, de bajtársaink legnagyobb megdöbbenésére a lakáson derült ki, a nő úgy döntött, mielőtt kórházba megy még elugrik bevásárolni. Az élettársa azt mondta, az asszony perceken belül visszatér, ezért a mentőegység üljön le és várjon. Néhány perccel később a nő valóban megérkezett, ám ekkor közölte, még nem pakolta össze amit a kórházba szeretne magával vinni, ezért tovább kell várniuk. A nőt végül időben kórházba vittük, azonban a felesleges várakozás miatt a mentőegység hosszú időre kiesett a betegellátásból.

– Országos Mentőszolgálat –


Budapest - Valósággal elolvadt az internet az Országos Mentőszolgálat friss sztoriján. Nincs abban meglepő, ha áldott állapotban levő nőhöz riasztanak egy mentőt. Az azonban ritka hogy saját gyermeke születéshez száguld a mentős. Felesége hívta nem sokkal éjfél előtt az épp szolgálatban levő m...
hirdetés