„Azt hittem, hogy sokkal lazább anyuka leszek” – Mendelke nő mint a bolondgomba

Akt.:
„Azt hittem, hogy sokkal lazább anyuka leszek” – Mendelke nő mint a bolondgomba
© Forrás: Facebook
Szabó Zsófi, bár igen keveset alszik a kis Mendel megszületése óta, mivel a kisfia hasfájós, remekül érzi magát, bár rá kellett döbbennie, hogy szülőnek lenni egyáltalán nem olyan, mint amire készült.

– Azt hittem, hogy sokkal lazább leszek, de minden gondolatom ő. Most már csak a gyerekről szól minden – vallotta be Zsófi.

Zsófi a Blikknek azt is elárulta, hogy mikor kezd újra dolgozni.

– Úgy néz ki, hogy már­ciusban már újra a képernyőn leszek. Tulajdonképpen nem volt konkrét időponthoz kötve a visszatérésem, a főnökeim­ rám bízzák a döntést, én pedig a kisfiamra. Azt tudtam, hogy lehetőség szerint szeretnék minél előbb újra munkába állni, de természetesen ez csakis Mendeltől függ, hogy ő mikor áll készen erre – mondta az anyuka, aki akár dolgozni is magával vinné a kisfiát.

Forrás: blikk.hu / noizz.hu


Szabó Zsófi egyszerre nagyon boldog és nagyon fáradt. Elmondása szerint másfél óránál többet nem tudott még egyhuzamban aludni, de a gyermeke mindenért kárpótolja. – Elképesztően fáradt vagyok, de aztán Mendel rám mosolyog, és minden más megszűnik - mondta Zsófi, aki egy videót is feltöltött, hog...
hirdetés