Aztán megszakadt valami…

Andrejkovics Alexandra hiába próbált ütős teljesítményt nyújtani, a nyíregyházi csapat fájdalmas vereséget szenvedett
Andrejkovics Alexandra hiába próbált ütős teljesítményt nyújtani, a nyíregyházi csapat fájdalmas vereséget szenvedett - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Balázs István edző szerint nem csupán a Fatum-Nyírsuli-NRK teljesített gyengén…

Balázs István mostanság azon meditálhat: mi lenne, ha egyszer minden klappolna. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata hosszú hetek óta nem tud a legideálisabbnak tekinthető összetételben pályára lépni – állandóan akad hiányzó.

A szezon eleje óta megannyi balszerencsés momentum sújtotta a szabolcsiakat, jelenleg az őszi idény során mutatott teljesítményével a frontemberek közé emelkedett, térdsérüléssel bajlódó Roma Flóra pótlásáról kell gondoskodni az edzőnek.

Mindazonáltal kettős hét végi forduló pénteki nyitányán a Veszprém ellen könnyedén győzött a nyíregyházi együttes, mindez a Palotával szemben már nem sikerült. Jóllehet, az a fővárosi találkozó első felvonásában 21:19-re vezetett az NRK, ekkor azonban megszakadt valami… Innen bukta el a szettet a látogató, ami a végeredmény szempontjából döntőnek bizonyult. A két szorosan elveszített felvonást – a vendégek hibái mellett – pedig elrendezték a játékvezetők… A nyírségiek fájdalmas vereséget szenvedtek az előzetesen nyerhetőnek ítélt mérkőzésen, az is igaz, a lelkes Palota megdolgozott a sikerért.

– KM-KT –


Röplabda: NB I., női

Palota RSC–Fatum-Nyírsuli-NRK 3:1 (21, 23, -19, 24) 

Sződliget utca, 50 néző, v.: Szabó Zs., Szabó P.

Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic 6, Sikos P. 23, Erdősné 11, Andrejkovics 13, Berényi E. 4, Vén E. 5.

Csere: Szabó I., Petróczy (liberók), Janetka.

Edző: Balázs István.


Balázs István: – Gyenge teljesítményünknél csak a mérhetetlenül gyengén működő játékvezetők ténykedése volt rosszabb!
Sporthírek


hirdetés