Azzal hívta a nyíregyházi fiú a rendőrséget, hogy bezárva tartják őt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Azzal hívta a nyíregyházi fiú a rendőrséget, hogy bezárva tartják őt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves helyi lakos ellen. A fiú 2016. január 4-én 11 óra 20 perckor bejelentést tett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába, mely szerint őt egy nyíregyházi lakásban fogva tartják. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt, amit a fiú elismert. A rendőrök a fiatalt előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2016. január 4-én Gávavencsellőn elfogták B. Attila 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék körözést adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították, majd átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének járőrei 2016. január 4-én Nagykálló belterületén egy földön fekvő férfira figyeltek fel. A rendőrök az 50 éves helyi lakoshoz biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak, aki a segítségnyújtás elmulasztása esetén akár ki is hűlhetett volna. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 4-én ellenőriztek egy 44 éves férfit nyírbátori otthonában, mert a lakossági jelzések szerint a helyi lakos napok óta a fűtetlen házában tartózkodott. Az egyenruhások az ingatlanba bejutva a férfira legyengült állapotban találtak rá. A járőrök a cserépkályhába a házban talált kis mennyiségű fával befűtöttek, majd biztonsági intézkedés keretében a férfit kivizsgálása céljából kórházba szállíttatták. A helyi önkormányzattal is felvették a kapcsolatot a rendőrök, ahonnan tűzifát szereztek a férfinak, valamint napi rendszerességgel fogják ellenőrizni a családsegítő szolgálat munkatársai az állapotát.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés