Baba, Gyerekruhabörze és Játékvásár a Continental Arénában!

Baba, Gyerekruhabörze és Játékvásár a Continental Arénában!
Nyíregyháza – Telt házzal és bőséges kínálattal várják a vásárlókat november 13-án, vasárnap a téli baba-, gyerekruhabörze és játékvásár szervezői.

A helyszín az újonnan felújított nyíregyházi Continental Aréna (volt Buszacsa). Most még enyhe az idő, néhány hét múlva viszont már gondolni kell a télre. A gyerekek gyorsan nőnek, szükségük lesz nagyobb csizmára, bélelt nadrágra, kabátra. A téli holmik sokkal többe kerülnek az üzletekben, mint a nyáriak, és a meleg ruházaton nem lehet spórolni, muszáj megvásárolni azokat. A börze a családoknak remek lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen szerezhessék be a szükséges holmikat, ráadásul rendkívül kedvező áron.

A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, akik megvásárolhatják a piciknek a babakelengyét, babakocsit, kiságyat és autósülést is, vagy maguknak a kismamaruhákat. A játékok is főszerepet kapnak, hiszen közeleg a Mikulás, majd a karácsony. A gyerekek mindig örülnek egy újabb társasjátéknak, könyvnek, babának vagy kisautónak, a börzén pedig a bolti ár töredékéért lehet felfrissíteni a kicsik játékkészletét. A vásárlók rendkívül széles kínálatra számíthatnak, és akár a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik: gyönyörű kötött sapkák, szobadekorációk, kreatív játékok és ásványi ékszerek közül válogathatnak az érdeklődők. A közelgő ünnepek miatt a börze is hasonló hangulatban telik majd: a szervezők apróbb meglepetésekkel, ajándékokkal is készülnek.

Ingyenes programok

Amíg a szülők csemegéznek a holmik közt, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja a kicsiket. A rendezvényen lehetőség lesz babakötvény megkötésére, és a szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós- és pelenkázós helységet biztosítanak, és a büfé is a látogatók rendelkezésére áll. Minden vásárlót várnak, hiszen mindig remek a hangulat, így a börze tökéletes családi program is.

Tudnivalók

Időpont: november 13., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna (volt Buszacsa), Géza u. 8–16.

Ingyenes kísérő rendezvények: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infovonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

E-mail: beaborze@gmail.com
hirdetés