Babos kiáll Marci mellett

Nyíregyháza – A párosban világranglista-vezető szerint is fájó a szövetség hozzáállása.

Ugyancsak az US Open első körét várja Babos Tímea, ő is elmondta a véleményét az egyik közösségi oldalon.

– Bár sok fontos feladatom van a közelgő US Open előtt, mégsem mehetek el szó nélkül Fucsovics Marci tegnapi bejegyzése mellett – kezdte véleményét Babos Tímea.

– Mivel én már hat (igen, jól olvastátok, hat) éve törekszem – eredménytelenül – egy konstruktív, hosszú távú kapcsolat kialakítására a Magyar Tenisz Szövetséggel, ezért szomorúan bár, de meg kell állapítanom, hogy nemcsak, hogy megértem, hanem támogatom Marcit és csapatát. Őszintén mondhatom, hogy én mindig is becsülettel és büszkén képviseltem a hazámat a különböző világversenyeken, és látva azt, hogy más, hozzánk hasonlóan nem kimondottan tenisznagyhatalmak mennyire megbecsülik a játékosaikat, különösen fájó a szövetség hozzáállása.

Hajrá magyarok!

– Én természetesen továbbra is azon leszek, hogy öregbítsem Magyarország hírnevét a világban, és csak remélni tudom, hogy a Magyar Tenisz Szövetség is változtat az őket évek óta jellemző, ránk nézve abszolút méltatlan hozzáállásán. Bízom abban, hogy ha megkapjuk a minket megillető erkölcsi támogatást és tiszteletet, még nagyobb sikerekkel örvendeztethetjük meg a teniszrajongókat. Hajrá magyarok! – így Babos Tímea

KMSporthírek


hirdetés