Bábunak nézték, több százan mentek el a Budapesten balesetet szenvedett motoros mellett

Akt.:
Bábunak nézték, több százan mentek el a Budapesten balesetet szenvedett motoros mellett
© Illusztráció: getty images
Budapest – Motorbalesetet szenvedett egy fiatal nő Budapesten egy kétszer kétsávos úton. A megdöbbentő a dologban, hogy ezután 3 órán keresztül várta mozdulatlanul, az út szélén heverve, hogy valaki megálljon, és mentőt hívjon hozzá… Az ok, amiért nem állt meg senki egészen elképesztő.

Azt gondolta ugyanis mindenki, hogy egy kirakatbábu hever ott, nem pedig egy balesetet szenvedett nő.

A baleset során a nő motorjával berepült a bokrok közé. A nő ezután kimászott onnan, és elindult, hogy összeszedje a törmeléket az aszfaltról. Ekkor azonban a derekában éles fájdalmat érzett, amitől képtelen volt ezután megmozdulni.

– Reggel hat óra körül haladtam el először a bukósisakos nő mellett. Rögtön a motorját kerestem, de nem láttam sehol – írta a közösségi oldalán egy férfi. – Először arra gondoltam, hogy esetleg egy városi gerillaművészet kiállítása, így otthagytam. Később, körülbelül három órával később a vissza­úton észrevettem, hogy ugyanabban a pózban áll. Amikor közelebb mentem hozzá, már láttam, hogy sajnos nem babáról volt szó. Itt-ott szakadt volt a ruhája. Amikor egy pár másodpercre elnémult a forgalom, akkor hallotta meg a nő nyöszörgését és sírását. Először nem tudtam mire vélni, legalább tíz percig mondogattam neki, hogy rendőrt hívok, ha nem jön le azonnal az útról. Miután erre sem moccant meg, gyanús lett, hogy inkább mentőre lenne szüksége.

A Bors megszólaltatott egy neurológust, mi állhatott a hátterében, hogy a nő képtelen volt megmozdulni. Varga Dávid elmondta: – Feltételezhető, hogy a baleset következtében olyan pszichés sokkot kapott a hölgy, amitől az egész teste megmerevedett. Az efféle lelki megterhelés akár órákig is eltarthat.

Forrás: borsonline.hu
hirdetés