Bajnok az Ibrány, jöhet az osztályozó!

Bajnok az Ibrány, jöhet az osztályozó!
© Illusztráció: KM-archív
Ibrány – Az ibrányiak nem húzták tovább. A Gerliczki-legénység megszerezte a megyei első osztályú bajnoki címet, miután nyert a korábban elhalasztott, szerdán pótolt Nyírgyulaj elleni mérkőzésen.

A vendégek számára a döntetlen is elégséges lett volna a végső sikerhez, de nem bíztak semmit a véletlenre. Így a vasárnapi záróforduló előtt előnyük öt pontra hízott a második Nagyecseddel szemben, vagyis immár az NB III-ba jutásért kiírt osztályozóra koncentrálhatnak.

KM-KT

Labdarúgás
Homa Sport megyei I. osztály, a 27. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Nyírgyulaj–Ibrány 1–3 (0–1)

Nyírgyulaj, 300 néző, v.: Bendik T.

Nyírgyulaj: Opre R. – Tóth B., Lovas N., Siska G. (Gózner K.), Vass I., Nagy I., Kovács I., Varga D.(Nagy T.) , Erdei Z., Pálvölgyi B., Fekete G. Edző: Lukács Tibor.

Ibrány: Tóth N. –​ Balogh Gy., Dajka L., Bodó G., Csáki J., Gergely B., Orosz D., Kristófi S. (Kiss T.), Torma T. (Vinicius), Szabó R., Lukács B. (Makai I., Varga A.). Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Pálvölgyi B., illetve Kristófi S., Szabó R., Orosz D.

Lukács Tibor: – Nagyon jó mérkőzésen a vendégcsapat nem szorult rá arra, hogy ilyen játékvezetői támogatást élvezzen… Gratulálok az Ibrány bajnoki címéhez – megérdemelte.
Gerliczki Máté: – Az ibrányi kalandunkat két éve, nyírgyulaji vereséggel kezdtük, és stílszerűen egy itt aratott győzelem szerezte számunkra a legnagyobb örömet, A bajnokság két legerősebb csapata találkozott, de teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és ezzel együtt a bajnokságot is. Nagyon büszke vagyok, hogy ezeknek a játékosoknak az edzője lehetek, a siker rám eső részét feleségemnek, a fiamnak, és nagymamám emlékének ajánlom.
hirdetés