Bajnokok Délutánja jótékonysági mérkőzésekkel

Akt.:
Bajnokok Délutánja jótékonysági mérkőzésekkel
Bajnokok Délutánja jótékonysági mérkőzésekkel - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – A Fatum-Nyírsuli NRK és a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza is rangadót játszik vasárnap.


Ilyen régen volt! Vasárnap a Bajnokok Délutánján két sportág mérkőzéseire várnak minél több érdeklődőt a bujtosi csarnokba. A program pedig jótékonysági célt is szolgál, hiszen a bevételből egy életmentő készüléket szeretnének vásárolni. Mi a menü? Délután fél négytől az élvonalbeli női röplabda bajnokságban a Fatum-Nyírsuli NRK a címvédő Vasast fogadja. A második fogás egy férfi kézilabda mérkőzés, ezen a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza vendége a bajnokaspiráns Balmazújváros lesz.

Az érintett klub képviseletében Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója, illetve Erdősné Balogh Erika, a Fatum-Nyírsuli NRK játékosa egyaránt kiemelték, hogy örömmel lesznek részesei ennek a különleges sportdélutánnak, amelynek bevételéből a két sportág nyíregyházi bázisának számító Bem iskola kap majd egy defibrilátort. Mindkét együttes rangadót játszik, amelyen hazai környezetben szeretnének bizonyítani.

A program délután háromkor kezdődik, a két mérkőzés között a T-Dance táncosai szórakoztatják majd a nézőket, a kézilabda mérkőzés szünetében pedig hetesdobó versenyt rendeznek. A két mérkőzésre szóló belépő mindössze ötszáz forint, a Nyírsuli bármelyik sportágat képviselő fiataljai ingyen tekinthetik meg a két mérkőzést.

KMSporthírek


hirdetés