Helyi közélet

2017.01.16. 17:45

Videó: Szakadó hóban is hatalmas volt a hangulat a napkori böllérversenyen

Napkor - Összedőlt az egyik sátor a napkori böllérversenyen, nem bírta el a hó súlyát, zuhogott ugyanis, ezután egy ember egy markoló kanalában állva takarította a havat a többi sátorról. <a href="http://tenyek.hu/belfold/227885_furogeppel-daraltak-a-hust-a-bollerfesztivalon.html">A Tények riportja</a>.

Napkor - Összedőlt az egyik sátor a napkori böllérversenyen, nem bírta el a hó súlyát, zuhogott ugyanis, ezután egy ember egy markoló kanalában állva takarította a havat a többi sátorról. A Tények riportja.

A havazás ellenére sokan voltak, a versenyző csapatok sűrű hóesésben főztek, volt, aki fúrógéppel hajtotta a húsdarálót, és olyan is, aki bicikli csengővel csengetett, ha pálinkát vitt a böllérnek.

Forrás: tenyek.hu


Napkor - Feledhetetlen élménnyel gazdagodhatott az, aki kilátogatott szombaton Napkorra, a XVI. Böllérversenyre. A magával ragadó hangulat, az ízek kavalkádja és a népszerű fellépők sora ezúttal sem maradt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában