Baktai távozók

Az még nem dőlt el, ki lesz az NB II-es Baktalórántháza VSE futballcsapatának edzője, de az már igen, hogy ki nem. Kovács János 2006. június 30-án lejáró szerződését ugyanis nem hosszabbítják meg a felek, akik korrekt módon, a legnagyobb békében hozták meg ezt a döntést.

Ami pedig a játékoskeretet illeti, ez ügyben is akadt bejelentenivalója a vezetésnek. – Deák István távozik, mivel nem tudtunk versenyezni azzal az ajánlattal, amit a Kisvárda tett neki – mondta Kozma Attila, a BVSE elnöke. – Karkusz Anasztáz munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud NB II-es szintű edzésmunkát végezni, így ő alacsonyabb osztályban folytatja pályafutását.

Fekete Ádám kölcsönadása lejárt, ő visszatér Nyíregyházára, Török István távozása elé pedig magánéletbeli problémái miatt nem gördítünk akadályt. Úgy tudjuk, Török Nyíregyházán folytatja pályafutását, ahol Szilágyi Norbert kölcsönadása letelt.

Ezzel kapcsolatosan a baktai egyesületi vezető azt mondta: a Spartacusszal olyan megállapodásra törekednek, amelyik mindkét félnek kedvező. És, hogy ki lesz az új edző? Jelöltek akadnak, még az is előfordulhat, hogy egy korábbi baktai edző tér vissza, de a bejelentésre egyelőre még várni kell.

– Bodnár Tíbor –
hirdetés