Baktakéken, kupakhegyek mellett

Még a kupakhegyeken is túl
Még a kupakhegyeken is túl
Baktakék – A műanyag kupakok jótékony célú gyűjtésének terhét az Észak-Magyarországtól átvállaló Szádváry Gyulától kaptuk a következő levelet és az itt látható fotót. Mostantól az ebből származó bevételt a tiszaújvárosi Gyuszkó kapja.

A műanyag kupakok jótékony célú gyűjtésének terhét az Észak-Magyarországtól átvállaló Szádváry Gyulától kaptuk a következő levelet:
,,A napokban egyik falumbeli azt kérdezte, persze viccből, hogy mit csinálok: téliesítem a szomszéd házát?! Mint a képen látható, ismét magasodik a kupakgyűjtemény. A napokban várható,hogy a feldolgozó újra jelentkezik érte. Továbbra is jól működik a gyűjtés, bár a Papp-szóda megszünt. Éppen most telefonált MiskolcrólHengperger Zsoltné, hogy kell-e még gyűjteni. Alig győzőm szállítani Miskolcról a Király utcai Mini ABC-től. Volt, hogy színházból hazafelé tartva néztem be. A bolti előadó meg is jegyezte, hogy nagyon kiöltöztem a kupakszállításhoz. Továbbra is jól működik a Munkáspárt irodája mint gyűjtőhely, és új is született: a Tóth IlonaOrvosszállónTemesvári Lászlóné szervezésében. Azok is szorgoskorbak, akikről márt írt az Észak.

A kupakgyűjtésért kapott pénzt teljes összegben továbbítottuk Alex gyógykezelésére. A kupakgyűjtés továbbra is folytatódik úgy, ahogyan azt az Északtól átvettük, a bevétellel a meghirdetetteknek megfelelően mostantól a tiszaújvárosi Diószegi Gyuszkó gyógyulásához járulunk hozzá.”
hirdetés