Akkumulátorokat loptak egy nyíribronyi telephelyről

Akkumulátorokat loptak egy nyíribronyi telephelyről
© Fotó: police.hu
Nyíribrony – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Norbert 22 éves nyíribronyi és Cs. Norbert 26 éves tiszakerecsenyi lakosok ellen.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi, lopási szándékkal bemászott egy nyíribronyi telephelyre 2018. január 26-án éjjel. A férfiak a raktárhelyen tárolt nyolc darab jelenleg használaton kívüli akkumulátoron túl, még az ott parkoló négy tehergépkocsiban lévő akkumulátorokat is kiszerelték és még némi vashulladékkal együtt eltulajdonították.

A baktalórántházi rendőrök a bűncselekmény elkövetéséről 2018. január 28-án kapott bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeképpen a feltételezett elkövetőket 24 órán belül azonosították, elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

aksi1

A rendőrök megállapították, hogy az elkövetők az eltulajdonított tárgyakat gépkocsival Baktalórántházára szállították, ahol ugyan már értékesítették, de a rendőrök hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A gyanúsítottak kihallgatásuk alatt a bűncselekmény elkövetését beismerték, a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekeznek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés