Épületre dőlt a fa – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 18-ám történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi kedden hajnalban a Pátyod és Porcsalma közötti úton. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere kedden reggel Nyíregyházán, a Bartók Béla utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a felhevült motorteret visszahűtötték és a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Lakóház melléképületére dőlt egy fa kedden délelőtt Kisvárdán, a Váci Mihály utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteres területen gyulladt meg a száraz aljnövényzet kedden délelőtt Rétközberencsen, a Fényes úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk kedden Tiszavasváriban, Ófehértó külterületén, valamint Komoró településen is, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés