Ittasan hajtott fának egy nyírtassi férfi – Balesetek az elmúlt 24 órában

Ittasan hajtott fának egy nyírtassi férfi – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Mátészalka, Nyíregyháza, Ramocsaháza, Tyukod – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Ramocsaháza irányából közlekedett Székely felé 2017. július 15-én 3 óra körüli időben személygépkocsival egy 34 éves nyírtassi férfi. Haladása során egy jobbra ívelésű útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű felett és a bal oldali útpadkának, majd egy fának csapódott. A baleset során a gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelése során a 34 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a továbbiakban büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Nyíregyháza Korányi Frigyes úton közlekedett Sóstóhegy felé 2017. július 15-én 12 óra 15 perc körül személygépkocsival egy 48 éves demecseri nő. Közlekedése során a Kosbor utcai körforgalomból történő kihajtásakor nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy tőle balról érkező gyalogosnak, akit elütött. A baleset során a gyalogosan közlekedő 66 éves nyíregyházi nő súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mátészalka Ipari úton közlekedett 2017. július 15-én 9 óra 20 perc körül Ford típusú gépjárművel egy 34 éves helyi férfi. Haladása során az Ipari út és a Jármi út kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és lekanyarodott balra, a Jármi útra, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú személygépkocsival. A baleset során a Suzuki jármű egyik utasa, egy 17 éves tunyogmatolcsi lány könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

ford

Tyukod irányából közlekedett Porcsalma felé személygépkocsival 2017. július 15-én 14 óra körül egy 18 éves tyukodi férfi. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott az úttesten, majd a jobb oldali útárokba csapódott. A baleset során a sofőr és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

bmw

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés