Kilenc sérült a szabolcsi utakon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kamion és személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 4-es számú főúton, Székely közelében. Az ütközés követően mind a két jármű az árokba sodródott, a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a demecseri önkéntes és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók emelték ki a beszorult járműből. A tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították.

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze szombaton este Ibrányban, a Rozmaring utcában. A balesetben hatan könnyebben sérültek. A helyi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban Nyíribronyban, a Fő utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították.

Három hektáros területen foltokban a száraz aljnövényzet kapott lángra szombat délután Kemecsén, a Dankó utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. Nyírbátorban, a Gyöngyvirág utcában kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a város hivatásos tűzoltóinak, míg Szamosangyaloson, a Rákóczi utcában a kerti égetésnél terjedtek tovább a lángok egy ötszáz négyzetméteres területre. Itt a tyukodi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Demecser, Székely - Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi a 4-es főút 297-es kilométerénél, Székely térségében. A balesethez a baktalórántházi hivatásos, valamint a demecseri önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a személyautóból egy beszorult embert kiszabadítottak, majd átadták őt a ...Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés