“Kivert a hideg, remegve vezettem hazáig” – Pár centin múlott a csúnya baleset Baktalórántháza és Nyíregyháza között

Akt.:
“Kivert a hideg, remegve vezettem hazáig” – Pár centin múlott a csúnya baleset Baktalórántháza és Nyíregyháza között
© Illusztráció: torem.com
Baktalórántháza, Nyíregyháza – Gyakran olvashatnak portálunkon az érdeklődők a vadbalesetek veszélyeire figyelmeztető írásokat. Hogy ennek milyen valóságos alapja van, hadd álljon itt az egyik olvasónk friss élménye.

– A napokban Nyíregyházáról indultam haza az esti órákban Baktalórántházára. Úgy 20.30 és 21 óra között lehetett, amikor Leveleket elhagyva hirtelen kiugrott elém egy óriási szarvas. Szerencsére lassan mentem, hiszen a vadakra figyelmeztető tábla miatt lejjebb vettem a gázt. Éppen a kocsi előtt suhant el, s rohant is tovább, az egész szinte egy pillanat alatt történt. Nagy szerencsém volt, mert egyrészt nem torpant meg, másrészt pedig nem jött szembe autó. Ha csak megtorpan vagy jön a másik sávban gépjármű, nem kerülhettük volna el a balesetet – elevenítette fel portálunk érdeklődésére a kellemetlen élményt a Baktalórántházán élő Némethné Csubák Éva.

– Kivert a hideg, remegve vezettem hazáig. A szarvas hatalmas agancsával gyönyörű példány volt, de félelmetes látványt nyújtott az autó előtt néhány centiméterre. Számomra ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a vadakra figyelmeztető közlekedési táblákat.

KMBaktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés