Kivitték az épületből a kigyulladt fotel karfát Dögén – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Kivitték az épületből a kigyulladt fotel karfát Dögén – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szerdán hét szabadtéri tűzesethez riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit. Tyukodon harminc hektáron égett foltokban tölgyfaerdő aljnövényzete, Nyíregyházán fél hektáron égett a száraz fű. A beavatkozók több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hűtőszekrény szigetelése égett szerdán Nyírbátorban a Gyöngyvirág utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Dögén egy fotel karfája gyulladt meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosok a fotel karfáját az épületből kivitték, amelyet a beavatkozók kéziszerszámokkal eloltottak.

Besenyődnél a 41-es számú főút mellett három fa törzse izzott. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást.

Két személygépkocsi ütközött szerdán Tiszavasváriban, a Vörösvári utcában. Az ütközés következtében az egyik jármű egy villanyoszlopnak ütközött, amely kitört. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Apagynál három személygépkocsi ütközött szerda délután. A balesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművek áramtalanítását végezték el. A mentők két embert szállítottak kórházba.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés