Közösen báloznak a bátori térség vadászai

Ófehértó, Nyírbátor – Az már most biztos, hogy az idén is megtelik vadászokkal február 24-én a nyírbátori Somos rendezvényház. Természetesen nem csizmában és fegyverrel érkeznek az erdőt-mezőt járó férfiak, hanem öltönyben jelennek meg, ugyanis ott rendezi meg szombaton közös bálját öt vadásztársaság.

A gyülekező 17.30-tól lesz, s egy óra múlva Hornyák Szabolcs vadászkürttel köszönti a vendégeket. Ebben az esztendőben az ófehértói Völgyfű Vadásztársaság rendezi a mulatságot, ezért házigazdaként Bartha Imre elnök mondja el gondolatait. Műsorral kedveskedik a vendégeknek a Mohos-menti Vadásztársaság dalárdája, majd több elismerés is gazdára talál. Átadják a vándor vadászkulcsot a nyírbátori Fedics Mihály Vadásztársaságnak, ugyanis jövőre ez a szervezet lesz a mulatság házigazdája.

Magyar nóták, operettek

A vadászbál programját színesíti Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita magyar nótával és operettslágerekkel, lesz divatbemutató és tombolasorsolás is. Nyereményekként stílszerűen vadászati lehetőségeket ajánlanak fel a vadásztársaságok, a fődíj pedig egy wellness hétvége lesz a Balatonnál. A talpalávalóról a nyíregyházi LK-Beat együttes gondoskodik majd.

KMBaktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés