Nem volt áram Penészleken – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban a 41-es számú főúton, Baktalórántháza közelében. A jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Több helyen még vasárnap is a kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Egy nagyméretű fenyőfa az óvoda tetejére dőlt vasárnap reggel Baktalórántházán, a Csűröskert utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével távolították el a fát. Forgalmi akadályt képzett egy útra borult fa vasárnap délután a 4915-ös úton, Terem közelében. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Több mint ötszáz fogyasztónál szünetelt átmenetileg az áramszolgáltatás vasárnap délután, amikor egy nagyfeszültségű villanyvezetékre dőlt egy nagyméretű fa Penészleken, a Petőfi Sándor utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd a kiszakaszolást követően motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés