Őrködnek a község rendjéért

Különös figyelmet fordítottak a gyerekekre és az időskorúakra
Különös figyelmet fordítottak a gyerekekre és az időskorúakra - © Fotó: tudósítónktól
Ramocsaháza – Egységes formaruhát szeretnének, és lecserélnék a húszéves szolgálati autójukat.

A község polgárőr-egyesületének éves közgyűlését megtisztelte jelenlétével a rendőrség részéről Koncz László alezredes és munkatársai: Oláh János alezredes és Nagy Attila törzszászlós, valamint Jászovics László, a megyei polgárőrszövetség elnökhelyettese. A helyi önkormányzat képviseletében megjelent Ragányi Róbert polgármester, Málik Pál alpolgármester, illetve Cseh László önkormányzati képviselő.

Biztonságos lebonyolítás

– A községben rendezett valamennyi program, sport­esemény biztonságos lebonyolításában részt vettünk. A gyalogos, a kerékpáros és a gépkocsis szolgálattal összesen 2442 órát teljesítettünk. Különös figyelmet fordítottunk a gyerekekre és az időskorúakra. Tájékoztattuk a lakosságot a betolakodó, trükkös tolvajok által jelentett veszélyre. Szolgálatunk ellátásához a helyi önkormányzattól, a rendőrségtől minden segítséget megkaptunk – mondta el Zsíros János elnök a polgárőrség 2018-ben végzett munkájáról.

Terveik között szerepel a 20 éves szolgálati gépkocsijuk lecserélése pályázat útján, illetve egységes formaruhát szeretnének. A tavaly végzett munkájáért tárgyjutalmat vehetett át Zsiros József, Juhász Gábor, Vári Nikolett és Zsíros János, amelyet a megyei polgárőrszövetség megbízásából Jászovics László adott át.

Az eredményes munkát Koncz László alezredes és Ragányi Róbert polgármester köszönte meg, és további támogatásról biztosította a polgárőröket. A rendezvény közös vacsorával zárult.

LTLBaktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés