Prostit csíptek Baktalórántházánál – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusuztráció
Illusuztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 30 éves nyírgyulaji lakos ellen. A rendőrök a nőt Baktalórántháza és Ófehértó közötti útszakaszon tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek 2018. szeptember 19-én. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei Nagyvarsány és Kisvarsány közötti útszakaszon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves gyürei lakost 2018. szeptember 19-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőrt a Vásárosnaményi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés