Rejtély, miért fékezett és sodródott le az útról Rohod közelében – Balesetek az elmúlt 24 órában

Rejtély, miért fékezett és sodródott le az útról Rohod közelében – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Vásárosnamény Dózsa György úton közlekedett gépkocsival a Rákóczi út felé 2017. július 13-án 21 óra 57 perc körüli időben egy 30 éves helyi férfi. A gépkocsivezető a Dózsa György út és a Rákóczi út kereszteződésén fékezés és lassítás nélkül egyenesen keresztülhajtott, majd a szemben lévő családi ház kapuját átszakítva az ingatlan falának ütközött. A baleset következtében a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

A 41-es számú főúton közlekedett Baktalórántháza irányából Rohod felé személygépkocsival egy 27 éves nyírderzsi férfi 2017. július 14-én hajnali 1 óra körüli időben. A gépjárművezető eddig tisztázatlan körülmények miatt fékezett, majd balra kormányozta a járművét, aminek következtében lesodródott az útról, és a bal oldali partoldalnak ütközött. A baleset következtében a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

ba

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés