Szívesen látták a bálozókat

Előbb csak a fellépők, később a bálozók is táncra perdültek a nívós mulatságon
Előbb csak a fellépők, később a bálozók is táncra perdültek a nívós mulatságon - © Fotó: Palicz István
Baktalórántháza – Jövőre újjászületik a Vay-középiskola Naményi úti sportcsarnoka – jelentette be Gerják József igazgató.


A szív volt az idei, 21. bál témája, így az ehhez kapcsolódó motívumok, jelképek köszöntek vissza mindenütt a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium ünneplőbe öltöztetett, Naményi úti sportcsarnokában, ahol mintegy félezer vendég foglalt helyet.

Gerják József igazgató köszöntőjében elsőként az intézmény dolgozóinak, tanulóinak, illetve a támogatóknak mondott köszönetet, hiszen hatalmas, jól szervezett csapatmunka kellett ahhoz, hogy a hétköznapi tornacsarnokot pár nap alatt bálteremmé varázsolják, s a vendégek gondosan megterített asztaloknál ülve élvezhessék a változatos műsorokat és költhessék el a finom vacsorát, majd pezsgő élőzenére táncolva szabaduljanak meg a kalóriáktól.

Nincs kis és nagy bál

– Jövőre ez a terem megújul: pályázati forrásból kicserélik a padlózatot, a nyílászárókat, a világítást, és felújítják a vizesblokkokat is – jelentette be az intézményvezető, majd megjegyezte:

– Nincs kis bál, vagy nagy bál; egy kis településen dolgozóknak az ő báljuk a legfontosabb, azért tesznek meg mindent, és ez így van jól.

PIBaktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés