Titokzatos fények az éjszakában – Olvasónk videót küldött, amin látszik, hogy valami áthúz az M3-as felett

Akt.:
Titokzatos fények az éjszakában – Olvasónk videót küldött, amin látszik, hogy valami áthúz az M3-as felett
Nyíregyháza, Rohod, Kisvárda – Mint arról korábban beszámoltunk, kedden késő éjszaka különös égi villódzások hozták rá a frászt a megyére. Sokan találgatták, mi állhat a jelenség mögött, szerdán aztán olvasónk rábukkant a válaszra egy csillagászati csoportban: kiderült, egy egy nagyon fényes tűzgömb hasította át az égboltot.

Olvasónk, Hegyesi Sándor videót küldött, amin látszik az M3-as autópálya fölött elhúzó égitest, és a légkörbe érkezésekor a teljes égboltot nappali fénnyel elárasztó pillanat.


mes
Nyíregyháza - Olvasónk, Bálint Attila úgy tűnik megoldást talált az éjszakai titokzatos fényvillanásokra, amik lázban tartották Szabolcs-megyét. A válaszra egy csillagászat-kedvelő csoportban bukkant rá. Nagy örömömre sikerült a Csillagászat-kedvelők csoportban rálelnem, hogy mi okozta a rejtélye...

A kisvárdai webkamerán is jól látszik, hogy valami nappali világosságot okozott
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hatalmas fényvillanás okozott felfokozott érdeklődést Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északi részein. Eddig legalábbis Kisvárda, és Rohod térfigyelő kameráin sikerült az égi jelenséget megfigyelni. A villanás az eddigi információk szerint 23 óra 23 perc körül keletkeztek, in...Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés