Tizenöt szabadtéri tűzesethez vonultak a tűzoltók vasárnap – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vasárnap tizenöt szabadtéri tűzesethez riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit. A beavatkozók több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy lakóház tetőszerkezete öt négyzetméteren, a ház mellett szabadterületen égett tíz négyzetméteren a száraz fű Pátrohán a Váci Mihály utcában vasárnap délután. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, amelyet egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltottak el.

Árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Vasmegyernél. A járműben egy ember utazott, aki a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiból szivárgott az üzemanyag, amelyet az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével megszüntettek.

Baktalórántházán egy lakóház udvarán lévő melléképületre szakadtak rá egy diófa ágai. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók dugólétra, mentőkötél és motoros-láncfűrész segítségével távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Vasmegyer - Egy férfi életét vesztette a balesetben. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. március 24-én 5 óra körül a 3824-es úton Vasmegyer és Beszterec között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsival közlekedő férfi lesodródott az úttestről és nekicsapó...Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés