Videó: Halálra verte a tolókocsis férfit Baktalórántházán, a felmentését kérte

Videó: Halálra verte a tolókocsis férfit Baktalórántházán, a felmentését kérte
© Forrás: tenyek.hu
Baktalórántháza, Nyíregyháza – Baktalórántháza, Nyíregyháza – Borosüveggel vert halálra egy kerekesszékben ülő idős embert egy 33 éves férfi Baktalórántházán. A támadó 16 év fegyházat kapott első fokon.

Az ítéletet rezzenéstelen arccal hallgatta végig. Pedig ő a felmentését kérte. A bíró szerint a gyilkos azért dühödött fel, mert a szállásadója háromezer forintot kért tőle. Ekkor kapta fel az üveget az asztalról. Csak a férfi fejét ütötte vele, majd elmenekült a helyszínről.

Forrás: tenyek.hu


Baktalórántháza, Nyíregyháza - Borosüveggel verte agyon az alkalmi szállásadóját, aki képtelen volt a támadást elhárítani. A „Tudomásul veszi?” kérdésre „Igen, tökéletes” – válaszolta L. I. kedden a tárgyalóteremben, amikor a Nyíregyházi Törvényszék tanácsvezető bírója kihirdette a 16 év fegyházb...

Előzetesbe került a gyanúsított
Baktalórántháza - Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn egy baktalórántházi férfi italozás közben szóváltásba keveredett 61 éves barátjával, akit többször megütött, majd távozott annak lakásából. A sértett másnap hajnalban meghalt, holttestére testvére talált rá. A Nyíregyházi Járásbíróság ny...Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés