Videó: Kórházban halt meg egy 12 napos baktalórántházi baba

Akt.:
Videó: Kórházban halt meg egy 12 napos baktalórántházi baba
© Forrás: Tények
Baktalórántháza – Tizenkét napos kislányát temette el az orvosok hibája miatt egy baktalórántházi nő. Legalább is az édesanya ezt állítja.

A nő azt mondta, az orvosok nem mondták neki, hogy a gyermeke betegen született, a boncolási jegyzőkönyvében mégis többféle betegség meg van jelölve a halál okaként. Az egész család összetört. Beperlik a kórházat, hogy mással ez ne történhessen hasonló – adta hírül a Tények.

Forrás: tenyek.hu.


Illusztráció - Tízezrek halnak meg a rossz egészségügy miatt
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Baranyában majdnem egy évbe telik bejutni egy szürkehályog-műtétre, de csípőprotézisre is hónapokat kell várni. Tízezreket menthetnénk meg egy jobb egészségügyi rendszerrel, mégis egyre kevesebbet költünk rá, miközben a háziorvosaink elöregednek, már ahol e...

Illusztráció - Ha lenne normális egészségügyünk, nem halnánk meg ilyenekben
Budapest - Önnek van olyan rokona, ismerőse, aki infarktusban, netán méhnyakrákban halt meg? Egy jól működő egészségügyi rendszerben akár ma is élhetnének, Magyarországon mégis sokkal többen halnak meg elkerülhető betegségekben, mint a hozzánk hasonló fejlettségű országokban. Orosz Évával, az ELTE T...Baktalórántháza.
SZON.HU


hirdetés