Baktán fő a biztonság

Baktalórántháza-Nyíregyháza a tavalyi szezonban
Baktalórántháza-Nyíregyháza a tavalyi szezonban
Az őszi szezon harmadik, egyben utolsó megyei rangadójára kerül sor szombaton a labdarúgó NB II-ben: a Baktalórántháza VSE a Nyíregyháza Spartacust fogadja (kezdés: 14.30).

A tavalyi meccs nemcsak az 1–1-ről emlékezetes, hanem arról is, hogy a szurkolók nehézkes elhelyezése miatt több mint félórás csúszással indult a mérkőzés.

– Ilyesmi most biztosan nem fordulhat elő – mondta Kozma Attila, a házigazda Baktalórántháza VSE elnöke. – Felújítottuk a vendégszektort, amelyet 220 centis kerítés választ el a küzdőtértől és a másik oldalon sem tudnak a nézőtéren belülre jutni a szurkolók. Megfelelő számú biztonsági ember gondoskodik majd a rendről, arra kérjük a várhatóan szép számban érkező nyíregyházi drukkereket, hogy ők a vendégek számára kialakított szektorban foglaljanak helyet.

Időközben eldőlt, hogy a baktaiak nem a megszokott környezetükben, hanem a nyíregyházi stadionban fogadják november 18-án a Ferencvárost. A baktai pálya befogadóképessége 2000 fő, ettől pedig lényegesen nagyobb érdeklődésre lehet majd számítani.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés