Bál az „Aranyos” diákokért

Kajati Marcell és Horváth Rafael felkészülését Palkovics Borbála és Nagy Péter Kristóf tanárok segítették
Kajati Marcell és Horváth Rafael felkészülését Palkovics Borbála és Nagy Péter Kristóf tanárok segítették - © Fotó: iskola
Nyíregyháza – A jótékonysági Mamma Mia! party bevételéből dicsőségfalat szeretnének létrehozni.


A 2017/2018-as tanévben megrendezett Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium két végzős diákja, Kajati Marcell (8/12) és Horváth Rafael (4/12) kimagasló eredményű (92%, illetve 83%) dolgozatát küldhette be az Oktatási Hivatalba az intézmény. A második fordulóba végül csak Kajati Marcellt hívták be. A tanulók felkészülését Palkovics Borbála és Nagy Péter Kristóf tanárok segítették.

Meglepetésvendég is lesz

A Kantár Attila igazgatása alatt működő, nagy múltú jósavárosi iskola, amely okkal lehet büszke diákjai sportban, művészetekben, nyelvi és tanulmányi versenyeken elért sikereire, február 17-én 19 órától jótékonysági bálnak ad otthont. A rendezvényszervező „Aranyos” Diákokért Egyesület szombaton 19 órától „Mamma mia” felkiáltással (és dress code-dal) az 1970-es évek retro hangulatát szeretné megidézni.

A partyhangulatot egy rátermett lemezlovas és meglepetésvendégek garantálják. A bál nem öncélú, a jótékonysági est bevételéből (belépőjegy, tombola, téglajegy) dicsőségfalat szeretnének létrehozni az iskolában.

KM
hirdetés