Balázsy: búcsú a Halász-hálótól

Nyíregyháza – Noha még másfél hét múlva kezdődik az átigazolási időszak, máris majdnem egy csapatra való játékost lehet felsorolni nagyhalászi viszonylatban.

Eddig hatan távoztak és hárman érkeztek, ám korántsem zárult le ezzel a jövés-menés a megyei első osztályban hatodik helyen telelő együttesnél. Arról korábban is hírt adtunk, hogy szezon közben nem tartottak igényt Pukira, az év végén Ignácz L. abbahagyta, Hermantól és Kamarástól elköszöntek, most újabb búcsúzók kilétére derült fény: 

- A vezetőség úgy döntött, hogy tavasszal nem számít Varga S. és Balázsy játékára – közölte Tóth János edző, majd beszámolt három friss szerzeményről is: Takács A. Kisvárdáról került hozzánk, Somfalvi Tiszalökről váltott, Csombók Z. pedig követi testvérét Tiszatelekről, aki már ősszel is nálunk játszott. Vannak még jelöltjeink, egyelőre hármójukkal egyeztünk meg. Szerdán kezdtük az edzéseket, kemény munka vár ránk a hónap további részében. Tizenegy edzőmérkőzést kötöttünk le, erős ellenfelekkel találkozunk a bajnoki folytatásig.

– Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés