Balesetek sorozata a megye útjain – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Balesetek sorozata a megye útjain – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két magyar rendszámú személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt a 4-es számú főúton Újfehértó határában. A balesetben ketten súlyos, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyi önkormányzati- és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy ukrán rendszámú kisbusz és egy rakomány nélküli magyar kamion ütközött össze hétfőn délelőtt a 4-es számú főúton, a 303-as kilométernél, Berkesz és Nyírtass között. A balesetben heten sérültek meg, mindannyian a kisbuszban utaztak. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a sérültek kiemelésében segítettek és a baleseti vizsgálat idején a helyszín biztosításán, majd az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Nyíregyházán, a Sóstói és a Stadion utcák kereszteződésében. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött hétfőn éjszaka Nyíregyházán, a László utca és a Belső körút kereszteződésében. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és szintén a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Felborult egy teherautó pótkocsija kedden reggel a 49-es számú főúton, Kocsord belterületén, az Árpád utcában. A balesetben senki nem sérült meg, de a teherautó rakománya, amely folyékony cukor volt az úttestre, valamint két ház udvarára borult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók megakadályozták a szirup csatornába jutását, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a pótkocsi talpra állításában segítenek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Két személyi sérülés és milliós kár a stadionnál történt balesetnél
Nyíregyháza – Hétfő este két gépkocsi karambolozott egymással Nyíregyházán a stadion közelében, a mentők két sérültet vittek kórházba. tovább »

Személyautó ütközött teherkocsival a 4-es főúton Újfehértónál
Újfehértó – Többen megsérültek a 4-es főúton Újfehértónál történt balesetben, amikor egy személyautó karambolozott egy teherkocsival hétfőn reggel. tovább »

Kisbusz és kamion ütközött a 4-es számú főúton Berkesznél, heten sérültek
Berkesz – Baleset történt hétfőn délelőtt a 4-es főúton Nyírtass és Berkesz között. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Pátrohán és Ajakon keresztül terelik. tovább »
hirdetés