Balesetet okozott a biciklis, majd elkarikázott a helyszínről Nyíregyházán

Balesetet okozott a biciklis, majd elkarikázott a helyszínről Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen nő, valamint azok jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/47486/2016. ideiglenes számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Nyíregyháza és Oros közötti kerékpárúton közlekedett 2016. augusztus 23-án 16 óra körül egy eddig ismeretlen nő, a Naspolya utca felől Oros irányába. Mögötte előzni kezdte egy biciklivel haladó 48 nyíregyházi nő, akit megtévesztő járműmozgásával megzavart, és összeütköztek. A baleset következtében mindketten járműveikkel felborultak és a 48 éves nő megsérült. Az ütközést követően az ismeretlen személyazonosságú középkorú, szőke hajú nő segítségnyújtás nélkül visszafordult a Pompás utca felé, ahonnan ismeretlen helyre távozott.

el2

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen nő, valamint azok jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Írhat a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés