Balesethez, tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Árokba hajtott egy mikrobusz szerdán reggel Mátészalkán, a Petőfi közben. A mátészalkai hivatásos tűzoltók emelőpárna és fapallók segítségével a járművet az útra kiemelték, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Felborult egy személygépkocsi szerdán délben, Vásárosnaményban, a Munkácsy és a Beregszászi utak kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit kerekeire visszaállították és áramtalanították.

Az út mellett a száraz aljnövényzet gyulladt ki szerdán délután Rétközberencs és Ajak között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tiszavasváriban, az Erdő utcában kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a város önkormányzati tűzoltóinak, míg Mándok és Eperjeske között a záhonyi hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a lángra kapott aljnövényzet oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere szerdán délután Nyíregyházán, a Szabadság téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a felhevült járművet visszahűtötték és áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés