Balesettel indult a reggel a 41-es főúton

Illusztráció
Illusztráció
Nyíregyháza – További forgalomkorlátozásra számíthatnak a nyíregyházi Tünde utca környékén közlekedők, a Lapály, Kilátó, Csemete utcák térségében több helyen 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben, s érdemes útburkolati hibákra, kőfelverődésre is számítani. A Kállói út bevezető szakaszán jelentős a forgalom, amelyet a Tünde utcai munkálatok még tovább duzzasztanak.


– Kedd reggeltől felújítási munkálatok miatt lezárták a Vécsey-Toldi utcai kis hidat. A 36-os számú főút bevezető szakaszán, a Mező-Bethlen utcai csomópontnál a közműfedelek szintbe hozása okoz fennakadásokat, a járművezetők kövessék az új útburkolati jeleket és KRESZ-táblákat.

– Ugyancsak 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben a Palánta és Lejtő utcákon, valamint Oros különböző pontjain. Több helyen leszűkített forgalmi sávok akadályozzák a közlekedést jelzőlámpa-karbantartás, csatornatisztítás és az ünnepi lobogók eltávolítása miatt.

– Kedd reggel negyed nyolckor két személygépkocsi ütközött össze a 41-es számú főúton Baktalórántháza külterületén – tájékoztatott Bordás Béla közlekedési tudósító.
hirdetés