Balkány elvégezte a tervezett munkát

Igor Bogdanovicsék a Mátészalka ellen kezdik meg a tavaszt
Igor Bogdanovicsék a Mátészalka ellen kezdik meg a tavaszt - © Fotó: Pusztai Sándor
Balkány – A Tiszavasvári elleni mérkőzés lesz a bajnoki főpróba.


A megyei első osztályú csapatoknak még tart a téli szünet, ám szorgalmasan készülnek a jövő hétvégi folytatásra. Nincs ezzel másként a Balkány sem, Mir­gai László tanítványai múlt pénteken Hajdúböszörményben játszottak, szombaton pedig a szlovák negyedosztályú MFK Spartak Medzev volt az ellenfél Szepsiben.

Öt játékossal erősítettek

– Nagyon jól sikerült a felkészülésünk, Biriben remek körülmények között, a műfüves pályán tartottuk a foglalkozásokat, az előre betervezett edzőmeccseket mind le tudtuk játszani, a sérülések is elkerültek bennünket – tekintett vissza az elmúlt időszakra Mirgai László, a Balkány trénere.

– Öt új játékossal erősítettük meg a keretünket, a gyarmati ifiből igazoltuk a nagyon tehetséges Vitalij Zarajevet, Kiss Rolandot Tiszalökről, a középpályás Takács Ádámot Sényőről, a szinte minden poszton bevethető Lakatos Pétert Pátroháról, Bátyi László védő pedig visszatért hozzánk Mándokról. Mindannyiuknak sikerült jól beilleszkedni a csapatba.

Viszonozzák a látogatást

– Múlt hétvégén először a szintén megye egyes Hajdúböszörménnyel játszottunk, másnap pedig a szlovák negyedik vonalbeli MFK Spartak Medzev volt az ellenfelünk Szepsiben, mind a két mérkőzést megnyertük. A szlovák csapat ezen a hétvégén viszonozza a látogatást, mi leszünk a vendéglátók, de nem ellenünk játszanak majd, hanem előbb a Tállya, majd a Hajdúböszörmény ellen. Bajnoki főpróbánkat az osztálytárs Tiszavasvári ellen tartjuk idegenben, úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, de a bajnokság majd választ ad erre – zárta gondolatait a balkányiak mestere.

BB
hirdetés