“Be fogjuk vetni a megtévesztő csodafegyverünket”

A tarpaiak kivágnák a rezet Nagyecseden
A tarpaiak kivágnák a rezet Nagyecseden - © Fotók: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szópárbaj után újabb forduló, a kótajiak szeretnének megkapaszkodni a szalmaszálban.

A megyei I. osztályú bajnokság legutóbbi körében a baktai csapat nyert Mándokon. Dancs Béla, a hazaiak edzője nyilatkozatában többek között megjegyezte: Lehet, hogy ezzel az eredménnyel valakik jól jártak, de az nem a mándoki csapat.

Vélemény és viszontválasz

– A labdarúgásban nagyon sok jártas ember hívott, hogy mi az a nyilatkozat a mándoki edző részéről – kezdte Kozma Attila. – Természetesen a sugallat és sejtetés engem is nagy mértékben felháborított, igaz, nem lepődöm meg az elhangzottakon, mert Béla minden egyes sikertelen mérkőzés után hibáztatja vagy a játékvezetőt, vagy nyilvánosan üzen labdarúgóinak. Azt gondolom, hogy amikor egy stylistnak a legmenőbb divatlapok állnak a rendelkezésére és ez nem sikerül, valószínűleg nem csak a manökenekkel van baj. Teljes mértékben visszautasítom ezt a nyilatkozatot és nem engedem, hogy bárki is csapatom eredményének sikerét csorbítsa.

– Úgy gondolom, hogy Kozma Attila nyilatkozatára és sértő megjegyzésére reagálnom kell – kapta meg a szót Dancs Béla. – Nem hiszem, hogy nyilatkozatommal a baktai csapatot, vagy annak vezetését megsértettem volna, mert úgy gondolom, hogy sem a baktalórántházi csapat idősebb játékosaival, sem edzőjükkel, valamint Kozma Attilával nem ápoltam eddig rossz viszonyt. Így számomra érthetetlen ez a sárdobálás. Azt, hogy egy mérkőzés után mit nyilatkozom, én döntöm el, ahhoz, ha a játékosaimat vagy a játékvezetést kritizálom, Kozma Attilának nem sok köze van. De egyébként, akinek nem inge, nem veszi magára, ha felvette, akkor viszont viselje. És ha már a ruháknál tartunk, amennyiben Kozma úr ennyire divattal akar foglalkozni, nézzen már utána, mivel is foglalkozik egy stylist. Megjegyezném, hogy voltam én már Bakta-Tuzsér rangadón lecserélve, nem véletlenül, éppen ezért már tisztában vagyok a bakti stílussal. Ez az adok-kapok esetleg arra jó, hogy kicsit feldobjuk a megyei első osztály ellaposodott hangulatát.

Izgalmakban nem lesz hiány

Szerkesztőségünk ezzel lezártnak tekinti a szópárbajt. Ami a soros kört illeti, izgalmas meccsekre van kilátás. Az egyik legnagyobb kérdés az, hogy az amatőr kupabeli diadal és az azt követő ünneplés mennyit vett ki a sényői együttesből, amelyik vasárnap a mándokiakat fogadja.

A tarpaiak csodafegyverben bíznak, amit be is fognak vetni Nagyecseden. A baktaiaknak van mit törleszteniük a kótajiakkal szemben.

ML

25. forduló (kezdés: 17, ifi: 15): Szakvezetői várakozások

Szombat

Nagyecsed (5.)–Tarpa (9.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, de az utóbbi hetek formája alapján bizakodó vagyok. Hazai pályán csakis a három pontot tartom elfogadhatónak.

Rozman Sándor, tarpai játékos-edző: – Nagyon jó csapat otthonába látogatunk, ennek megfelelő taktikával fogunk pályára lépni. Be fogjuk vetni a megtévesztő csodafegyverünket…

Baktalórántháza (10.)–Kótaj (16.)

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Van mit törlesztenünk a soros ellenfelünkkel szemben, minden pontra nagy szükségünk van.

Pók Csaba, kótaji edző: – Számunkra ez az utolsó szalmaszál, de azt hiszem, hogy nagyobb veszítenivalója most a baktaiaknak van.

Tiszavasvári (8.)–Dombrád (14.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az előző fordulóban finoman szólva is csalódást keltő eredményt értünk el, melyet csak egy hazai győzelemmel tudunk feledtetni. Azonban nagy kemény kilencven percre számítok.

Seregi Mihály, dombrádi edző: – Ezen a szombaton szeretnénk egy bravúrt, amihez teljes mértékben megvan a keret. Bízom a játékosaimban, mindent megteszünk a három pont begyűjtéséért.

Tuzsér (11.)–Mátészalkai MTK (13.)

Antal István, tuzséri edző: – Megpróbálunk megtenni mindent a három pont érdekében, bár vannak hiányzóink de remélem hogy tudjuk pótolni őket. Megjegyezném, hogy bár ősszel a Szatmárról a szólt történet, a tavaszi szél furcsa hangokat fújdogál…

Plesu Ádám mátészalkai technikai vezető: – Igazi hatpontos mérkőzés, amelyen győzelmi reménykekel lépünk pályára. Ez az összecsapás nagyban meghatározhatja a szezon hátralévő részét.

Austria Juice-Vásárosnamény (6.)–Fehérgyarmat (12.)

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – Az igazság, hogy az elmúlt négy mérkőzésünk nem úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna. Még akkor sem, ha ebből három csapat előttünk van a tabellán. Nem akarunk magyarázkodni, győznünk kell a kiszámíthatatlan gyarmatiak ellen.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Szomszédvár, barátok, szép számú és vehemens szurkolótábor, óriási nyomás…Amennyiben futballista ezen jelzők után sem tud motiváltan pályára lépni, sportágat kell változtatnia. Ősszel a balkányi gyomros után egyenesedtünk ki, most is sikerült tarkón vágatnunk magunkat, remélem hasonló folytatással

Vasárnap

Sényő-Carnifex (1.)–Mándok (4.)

Sándor Tamás, sényői edző:– Ha nyerünk, akkor elérjük a minimálisan magunk elé kitűzött célt, és matematikailag is bebiztosítjuk bajnoki címünket. Ezért mindent meg fogunk tenni ezen a mérkőzésen is.

Dancs Béla, mándoki edző: – Bátran mondhatom, hogy a bajnok ellen fogunk vasárnap pályára lépni. Felszabadult játékot várok és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, ami eddig senkinek sem sikerült a szezonban…

Nagyhalász (3.)–Rakamaz (15.)

Ludánszki István, nagyhalászi játékos-edző: – Az elkövetkező időszakban háromnaponta fogjuk játszani a mérkőzéseket. Nagy menetelés lesz ez a csapatnak, de a győzelmektől várom a frissességet, és remélem hogy vasárnap már egy újabb sikerrel a hátunk mögött tudunk készülni az ünnepnapon rendezendő fordulóra.

Posta Sándor, rakamazi edző: – Igazából a hazai pontvesztés után létkérdés, hogy minden meccsen pontot, vagy pontokat szerezzünk, így készülünk vasárnapra.

Balkány (7.)–Nyírgyulaj (2.)

Mirgai László, balkányi edző: – A bronzérmes Nagyhalász után most az ezüstérmes Nyírgyulajt kellene meglepni, ami nem lesz egyszerű, mert még mindig nem számíthatok hat játékosomra, de ennek ellenére, ahogy a Nagyhalász ellen, most is meg fogunk tenni mindent, hogy kihasználjuk a mérkőzésen adódó lehetőségeinket.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Egy jó formában lévő csapat otthonában csak úgy van esélyünk a pontszerzésre, ha taktikusan és fegyelmezetten játszunk.Balkány.
SZON.HU


hirdetés