Banálisnak tűnő konyhai balesetbe halt bele a magyar édesanya karácsony előtt – Mindenki figyeljen a jelekre!

Akt.:
Banálisnak tűnő konyhai balesetbe halt bele a magyar édesanya karácsony előtt – Mindenki figyeljen a jelekre!
© Illusztráció: getty images
Győr-Moson-Sopron – Egy háromgyermekes édesapa osztotta meg a drámai történetet, hogy mással ne történhessen meg hasonló: a feleségének ma lenne a születésnapja, ám egy szörnyű tragédia miatt már karácsony előtt el kellett temetni az édesanyát, aki egy teljesen banálisnak tűnő konyhai balesetbe halt bele.

A Kisalföld szerint az asszony épp répát pucolt a szombati ebéd elkészítésekor, ám véletlenül megvágta az ujját. Lássuk be, ez olyan dolog, ami mással is nagyon sűrűn megesik. Az asszony azt tette, amit mindegyikünk tett volna: bekötötte a sebet, és tette tovább a dolgát.

Ám szerdára már belázasodott, amire gyógyszert vett be. Hiába tűnt úgy, hogy a sebe gyógyul, a keze feljebb tűzpiros volt.

Csütörtökön már nagyon lázas volt, és levegőt is alig kapott. Azt hitték, tüdőgyulladása van, mert korábban fájt a torka.

Nem akart orvoshoz menni az asszony, de péntekre már olyan rosszul lett, hogy a mentő vitte el. A kórházban megvizsgálták és kritikusan alacsony fehérvérsejt-számot mutattak az eredmények, a tüdejében pedig vizet találtak.

Aznap este érkezett a hívás: a nőt nem lehetett megmenteni.

Mint kiderült, vérmérgezés vitte el az anyát. Dr. Tamás László János, a Petz kórház főigazgatója mindenkinek felhívta a figyelmét: ha sérülés ér valakit, és utána fáradtan, legyengültnek érzi magát, vagy lázasnak, forduljon minél előbb orvoshoz!

Forrás: blikk.hu / kisalfold.hu
hirdetés